Hinnasto

Ilmoitathan laitteesi mallitiedot ja takuutiedot yhteydenoton yhteydessä. Ohessa huoltohinnastomme (lopullinen hinta vahvistetaan tilauksen yhteydessä).

Tarkastuskäynti

120 €
Lausunto vakuutusyhtiölle
Vian selvitys ja kustannusarvio
Varaosien tilaaminen

Myyntitarkastuskäynti

139 €
Lausunto laitteiden kunnosta
Jos olet myymässä asuntoa tai laitteita, tuo tämä palvelu lisäarvoa, koska kaikki palveluvalikoimaamme kuuluvat kodinkoneet tarkistetaan tähän pakettihintaan ja saat todistuksen laitteiden kunnosta.

Huolto 1

+39 € + mahdolliset varaosat

Tarkastuskäynnin yhteydessä tehdyt korjaukset
Yleisimpien komponenttien, kuten termostaatin, poistopumpun ja/tai vetohihnan vaihto

Huolto 2

+ 59 € + mahdolliset varaosat

Korjaukset, jotka vaativat koneen irrottamisen kalusteista tai vesijohtoverkosta
Esimerkiksi integroidut kodinkoneet

Huolto 3

Hinta sovitaan tapauskohtaisesti

Esimerkiksi vaativat kylmälaitekorjaukset
Laakerien vaihdot

*) Ydinkeskustalisä 20 €, sovelletaan Helsingin ydinkeskustassa postinumeroalueilla: 00100, 00120, 00130, 00140, 00150, 00160, 00170, 00180 (vain Mechelininkadun ja Hietalahdenrannan itäisellä puolella), johtuen vaikeammista parkkipaikkamahdollisuuksista ja hitaammista kulkumahdollisuuksista alueella. Lisä veloitetaan vain kerran tilauskokonaisuuden yhteydessä.

Maksaminen

Ensisijaisina maksutapoina käy pankki- ja luottokortti tai käteinen.

Huollon peruutus/muutos

Huoltoajan peruutus/muutos tulee tehdä viimeistään sovittua aikaa ennen, kaksi arkipäivää aiemmin klo: 16.00 mennessä, joko soittamalla (jos puhelinpalvelumme on avoinna) tai tekstiviestillä numeroon 045 7871 3373. Jos haluat peruuttaa työn sitä myöhemmin, veloitamme 60 € myöhästymismaksun.

Tarkastuskäynti kannattaa

Onhan sinulla kotivakuutus? Kotivakuutus korvaa yleensä kodinkoneen tarkastuskäynnin. Tarkastuksessa saadaan selville, mitä rikkoutuneen koneen korjaus tulisi maksamaan. Jos konetta ei kannata korjata, vakuutusyhtiö saattaa korvata osan uuden kodinkoneen hankintahinnasta. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa käynnin kotitalousvähennykseen verottajalle.

Lasku onnistuu myös. Laskutusvaihtoehdosta tulee sopia etukäteen. Jos haluat maksaa huollon laskulla, veloitamme 8 € laskutuslisän.