Pääkaupunkiseutu

Kodinkoneongelmia? Tilaa meidät paikalle!

Kodinkonekympit on pääkaupunkiseudulla toimiva nopean toiminnan kodinkonehuolto. Ystävällisesti palveleva valtuutettu kodinkoneiden huollon ammattilainen saa koneesi takaisin toimintakuntoon ripeästi ja luotettavasti.

Onhan sinulla kotivakuutus? Kotivakuutus korvaa yleensä kodinkoneen tarkastuskäynnin. Tarkastuksessa saadaan selville, mitä rikkoutuneen koneen korjaus tulisi maksamaan. Jos konetta ei kannata korjata, vakuutusyhtiö saattaa korvata osan uuden kodinkoneen hankintahinnasta. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa käynnin kotitalousvähennykseen verottajalle.

Voit varata ja tiedustella huoltokäyntiaikoja, tai olla yhteydessä muissa asioissa sekä puhelimitse 045 7871 3373, että sähköpostitse: huolto@kodinkonekympit.fi

Palvelut Hinnasto

Ota yhteyttä tai Soita

TIETOA MEISTÄ

Hyvän palvelun ammattilaiset

Kodinkonekympeiltä saat ammattitaitoiset ja luotettavat kodinkonehuollot Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla – heti kun meitä tarvitset. Palvelemme kokonaisvaltaisesti: ystävällinen palvelu, nopeus, ammattitaito ja laatu ovat meille kaikki yhtä tärkeitä tekijöitä. Ykköstavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

Hyvä palvelu alkaa ja päättyy kokeneisiin ja ystävällisiin ammattilaisiin, minkä vuoksi kiinnitämme paljon huomiota koulutukseen ja pyrimme valitsemaan parhaat tekijät tiimiimme. Pyrimme paitsi vastaamaan tarpeitasi myös ylittämään odotuksesi siitä, mikä luotettava kodinkonehuolto voi olla.

Huollon peruutus/muutos

Huoltoajan peruutus/muutos tulee tehdä viimeistään sovittua aikaa ennen, kaksi arkipäivää aiemmin klo: 16.00 mennessä, joko soittamalla (jos puhelinpalvelumme on avoinna) tai tekstiviestillä numeroon 045 7871 3373. Jos haluat peruuttaa työn sitä myöhemmin, veloitamme 60 € myöhästymismaksun.